Ελληνική Βιβλιογραφία

Το αυτί και η φωνή

Η ρητορική τέχνη των μεγάλων Ελλήνων φιλοσόφων, που ήδη από την παιδική μου ηλικία με εντυπωσίαζε, με εισήγαγε σ’ αυτό που σήμερα θεωρώ πρωταρχικό στον τομέα της ανθρώπινης επικοινωνίας.

Εννοώ την τέχνη της φώνησης, της οποίας κύριος φορέας είναι η φωνή. Χαίρομαι πολύ, όπως είναι αναμενόμενο, που αυτό το βιβλίο τίθεται στη διάθεση των Ελλήνων με τους οποίους μοιράζομαι τις προγονικές μου ρίζες.

Μ’ ευχαριστεί η σκέψη ότι στον πυρήνα του Ελληνισμού με την οικουμενικότητα που τον διακρίνει, όλα φαίνονται να έχουν θεωρηθεί, να έχουν ειπωθεί, να έχουν επαληθευθεί και να έχουν εφαρμοσθεί. Λίγοι πολιτισμοί κατέκτησαν μια τέτοια πυκνότητα ιδεών που αφορούν τόσο στη φιλοσοφία όσο και στη λογοτεχνία, στις πλαστικές τέχνες, στην αρχιτεκτονική και κυρίως στις ηχητικές τέχνες. Σ’ αυτό το επίπεδο όλα «παίζονται στην ίδια οκτάβα» και ανταποκρίνονται σ’ έναν τρόπο ζωής με ισχυρή συγκρότηση.

Είμαι πραγματικά ευτυχής που αυτή η ευρεία μελέτη πάνω στο αυτί και τη φωνή θα δει το φως της δημοσιότητας σε μια χώρα που αγαπώ βαθύτατα για τους λόγους τους οποίους γνωρίζουμε.

«Τραγουδάμε, μιλάμε με το αυτί μας», είναι το μήνυμα που τούτο το βιβλίο θέλει να μεταδώσει στον ελληνικό λαό, το πνεύμα του οποίου είναι εναρμονισμένο με το Συμπαντικό Λόγο.

Ιατρεία
Ακουστικο-Ψυχο-Φωνολογίας

Τοματίς


Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας στα social media

facebook youtube instagram

Πληροφορίες

  Μερκουρίου 1, Ντεπώ, 54655 Θεσσαλονίκη
2310 411880,  2310 411882

  Μηθύμνης 22, Κυψέλη, 11257 Αθήνα
  &  2130366456

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες... Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.