Ελληνική Βιβλιογραφία

Με ανοιχτά αυτιά

«Το ηχοθεραπευτικό πρόγραμμα του Κέντρου Ακουστικο-Ψυχο-Φωνολογίας που διευθύνει ο PaulMadauleβοήθησε την κόρη μας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία που είχαμε δοκιμάσει.

Η κόρη μας ηλικίας 3 χρονών, παρουσίαζε σοβαρές ψυχοκινητικές δυσκολίες. Μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες ηχητικής αγωγής, περπάτησε για πρώτη φορά χωρίς βοηθητική υποστήριξη και μπόρεσε να ελέγξει τις διάχυτες κινήσεις της. Η αγωγή εξακολουθεί να την καλυτερεύει».

– Daniel E. Spitzer, MD Νευροχειρουργός

«Το βιβλίο του Paul Madaule αλλάζει ριζικά τη μέχρι σήμερα αντίληψή μας για τον τρόπο λειτουργίας του ανθρώπινου αυτιού τόσο στην παθολογία, όσο και στην υγεία. Για τους γονείς των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες όσο και για τους ενήλικες που επιθυμούν ν’ αυξήσουν την ικανότητά τους για επικοινωνία, το βιβλίο αυτό θ’ αποδειχθεί ένα εξαιρετικό βοήθημα. Για όποιο λόγο και να το διαβάσετε, θα το βρείτε εξαιρετικά ευχάριστο, γεμάτο εκπλήξεις και πολύτιμες πληροφορίες».

– Thomas R. Verny, M.D. Psych.,F.R.C.P. (C.)

ΣυγγραφέαςτουThe Secret Life of the Unborn Child

Ιατρεία
Ακουστικο-Ψυχο-Φωνολογίας

Τοματίς


Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας στα social media

facebook youtube instagram

Πληροφορίες

  Μερκουρίου 1, Ντεπώ, 54655 Θεσσαλονίκη
2310 411880,  2310 411882

  Μηθύμνης 22, Κυψέλη, 11257 Αθήνα
  &  2130366456

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες... Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.